Prestatieloop

11.15 uur Start Speciale Editie Oranje Sportfondsen / Van Houdt  Prestatieloop (Sportcentrum van Houdt, Luykendreef)

Dit jaar wordt de Oranje Prestatieloop voor de 50e keer! georganiseerd. Ter ere van deze jubileum- editie wordt een extra afstand ingelast: de 10 Engelse Mijl (16.1 km). Voor deze afstand is ook een extra unieke beker beschikbaar.

 

 

Naast deze loop worden ook de reguliere afstanden georganiseerd: de kinderloop van 1500 meter, de 5 en de 10 km. De starttijden voor de verschillende afstanden zijn als volgt:

·         10 Engelse mijl:          11:15 uur

·         Kinderloop:                 11:30 uur

·         5 kilometerloop:          11:30 uur

·         10 kilometerloop:        11:30 uur

Voor iedere deelnemer is er een herinneringsmedaille. De Theo van Houdt Wisselbokaal voor de 10 kilometer loop is dit jaar te winnen door de dames. Vanaf 11.00 uur is iedereen welkom voor de warming up. Start en finish is net als in vorige jaren bij Sportcentrum Van Houdt aan de Luykendreef te Leiderdorp.

Kaarten kosten € 5,- aan de start en € 4,- in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar bij De Hardloopwinkel, Sint Jorissteeg 8 te Leiden, bij Sport 2000 en Sample, beide gevestigd in de Winkelhof en bij Sportcentrum Van Houdt, Luykendreef 3 (tel. 071-5891487) te Leiderdorp.

Er is een pinautomaat zodat kaarten ook met een pinpas aangeschaft kunnen worden.

Hoofdsponsoren zijn Sportfondsen Leiderdorp en Saton Optiek. Saton Optiek biedt de winnaar van de prestatieloop een sportbril aan. Smit Groente en fruit sponsort het fruit dat na afloop wordt uitgedeeld.

 

Categorieën: Programma

Reacties zijn afgesloten.