Oranjemiddag voor ouderen 2019

  • Door Arno
  • maart 27, 2019
  • Reacties uitgeschakeld voor Oranjemiddag voor ouderen 2019

Zaterdag 13 april

14.00 -16.30 uur Oranjemiddag voor ouderen in de Scheppingskerk.

Tijdens deze gezellige middag staat een optreden op het programma van het Gewestelijk Seniorenorkest uit Vlaardingen onder leiding van Richard Vrijhoef. Dit harmonieorkest met ongeveer 40 leden (van 60 tot 85 jaar) speelt bekende liederen.

Naast het bekende kopje koffie (met wat lekkers) en glaasje in de pauze staan ook de traditionele onderdelen zoals verloting, het zingen van het Wilhelmus en de uitreiking van plantjes na afloop weer op het programma. De middag duurt tot ca. 16.30 uur. Er is een pinautomaat zodat de lootjes ook met een pinpas kunnen worden gekocht.

U kunt zich voor deze middag bij voorkeur aanmelden via www.ovleiderdorp.nl/oranjemiddag of anders telefonisch bij Arno Mentink (5891729). Op zijn voicemail kan eventueel uw naam en het aantal kaarten worden ingesproken. De Scheppingskerk vindt u aan de Van Poelgeestlaan 2 te Leiderdorp.

Ranzijn Tuin en Dier sponsort de plantjes die worden uitgedeeld. O.a. Bloemenhof Leiderdorp, AH Santhorst, Simon Lévelt Leiden en restaurant De Chinese muur leveren cadeautjes voor de verloting. 

Categorieën: Programma

Reacties zijn afgesloten.