Oranjelezing

Dinsdag 25 april      

20.15 uur Oranjelezing over Etiquette, Protocol, Dress Codes en Koninklijke Onderscheidingen

Kunstkring Leiderdorp biedt samen met  Oranjevereniging Leiderdorp in het ‘Oranje Café’ een lezing aan over etiquette, protocol, koninklijke onderscheidingen en dresscodes. foto-8-kunstkring-etiquette

Niemand minder dan etiquette & protocol expert Jan Jaap van Weering, bekend van de televisieserie ‘Hoe Heurt Het Eigenlijk?’ en ‘Blauw Bloed’ zal deze lezing verzorgen.

Naast de vele onderwerpen over etiquette, persoonlijke presentatie, dress codes, correcte omgangsvormen, koninklijke onderscheidingen en waardevolle do’s & don’ts, heeft Jan Jaap van Weering ook diverse humoristische anekdotes te melden.

foto-7-van-wering-nieuwJan Jaap van Weering (1958) werd geboren in Hilversum. Hij groeide op in Oegstgeest en in Indonesië. Hij werkte ruim 28 jaar in commerciële en communicatieve functies bij de Marketing Retail-organisatie van de Royal Dutch Shell plc, in Nederland.

In allerlei situaties merkte Jan Jaap dat mensen zich onzeker kunnen voelen over hun houding en gedrag bij formele gelegenheden. Vanaf de jaren negentig is hij zich gaan verdiepen in de achtergrond van omgangsvormen en begon hij in zijn vrienden- en kennissenkring adviezen te geven over etiquette en omgangsvormen.

Met zijn bedrijf Distinguished heeft hij deze activiteiten een professionele vorm gegeven.

Jan Jaap is tevens o.a. hoofddocent bij het Institute of Protocol The Hague en hij vervult diverse gastdocentschappen, o.a. bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Regelmatig wordt zijn medewerking gevraagd aan diverse tv-programma’s.

De lezing begint om 20.15 uur en is om 21.15 uur afgelopen, Scheppingskerk, Van Poelgeestlaan 2. De toegang is gratis.

Categorieën: Programma

Reacties zijn afgesloten.