Feest in het Oude Dorp

Vrijdag 27 april

10.00 – 19.00 uur Feest in het Oude Dorp  

Ook dit jaar organiseren de Vrienden van het Oude Dorp met Koningsdag weer allerlei activiteiten voor jong en oud in het Oude Dorp. Het parcours van de vrijmarkt ligt tussen Hoofdstraat, Kastanjelaan, Lindelaan en Hoogmadeseweg. Hier zal het weer volstaan met allerlei speelgoed, kleding, boeken en andere dingen voor de liefhebber, die een nieuwe eigenaar zoeken.

Daarnaast zijn er natuurlijk ook de welbekende spelletjes en springkussens. De toegang voor de vrijmarkt is gratis, reserveren van een plekje is helaas niet mogelijk. De attracties zijn te bezoeken met een strippenkaart van 4 euro. De vrijmarkt begint om 10.00 uur en we stoppen om 16.00 uur. De kindervrijmarkt is nadrukkelijk niet bedoeld voor handelaren. De politie zal daar dit jaar wederom streng op toezien.

Ook voor de ouders is er genoeg te beleven in het Oude Dorp.

Bij De Hollandsche Tuyn kan er, evenals voorgaande jaren, vanaf 14.00 uur worden meegezongen en geswingd op de tonen van de Casual Coverband; Top 40 hits, Nederlandse meezingers en Dance Classics. Met elkaar maken we er een onvergetelijke dag van.

Want…. NATUURLIJK VIER JE KONINGSDAG IN HET OUDE DORP!

Gedurende deze dag zijn diverse wegen afgesloten voor het verkeer en is er eenrichtingsverkeer in sommige straten. Parkeren in het Oude Dorp is dan heel lastig. Kom liever op de fiets of parkeer de auto bij het zwembad de Does.

Categorieën: Programma

Reacties zijn afgesloten.