Feest in het Oude Dorp

10.00 – 16.00 uur Feest in het Oude Dorp  

Ook dit jaar organiseren de Vrienden van het Oude Dorp met Koningsdag weer allerlei activiteiten voor jong en oud in het Oude Dorp. Het parcours van de vrijmarkt ligt tussen Hoofdstraat, Kastanjelaan, Lindelaan en Hoogmadeseweg. Hier zal het weer volstaan met allerlei speelgoed, kleding, boeken en andere dingen voor de liefhebber, die een nieuwe eigenaar zoeken.

Daarnaast zijn er natuurlijk ook de welbekende spelletjes en springkussens. De toegang voor de vrijmarkt is gratis, reserveren van een plekje is helaas niet mogelijk. De attracties zijn te bezoeken met een strippenkaart van 5 euro. De vrijmarkt begint om 10.00 uur en we stoppen om 16.00 uur. De kindervrijmarkt is nadrukkelijk niet bedoeld voor handelaren. De politie zal daar dit jaar wederom streng op toezien.

In de kerktuin van de Dorpskerk zal er – georganiseerd vanuit de PGL – een kleine rommelmarkt worden gehouden waarvan de opbrengst volledig ten goede zal gaan komen voor giro 555 “Samen in actie voor Oekraïne”. Tevens zullen ze koffie, thee en limonade verkopen alsmede heerlijke kleine “Oranje” gebakjes.

Ook zullen de Rode Sneakers een aantal spetterende optredens verzorgen op het podium in de kerktuin.

Want…. NATUURLIJK VIER JE KONINGSDAG IN HET OUDE DORP!

Gedurende deze dag zijn diverse wegen afgesloten voor het verkeer en is er eenrichtingsverkeer in sommige straten. Parkeren in het Oude Dorp is dan heel lastig. Kom liever op de fiets of parkeer de auto bij het zwembad de Does.

Categorieën: Programma

Reacties zijn afgesloten.