VIRTUELE ORANJE PRESTATIELOOP 2021

Dit jaar organiseert de Oranjevereniging Leiderdorp (OVL) in samenwerking met een aantal sponsoren de eerste ‘Virtuele Oranje Prestatieloop’.

Een 5- of 10 kilometerloop die je op eigen gelegenheid, eigen tijdstip en eigen locatie/route doet. Wel in een bepaalde periode en wel ook met uitslagen die via een digitaal scorebord onderling vergelijkbaar zijn. Voor de recreant leuk voor eeuwige roem, voor de sportievelingen voldoende competitief; wie mag zich komend jaar de snelste Leiderdorper noemen.

De Oranje Prestatieloop is een voortzetting van de populaire Oranjeloop die al 49-keer in samenwerking met Sportcentrum van Houdt op Koningsdag heeft plaatsgevonden.

Racemap

Voor deze editie maken we gebruik van de app Racemap. Via deze app worden afstand en tijd geregistreerd en (na upload) geregistreerd op het digitale scorebord. Deze app is eenvoudig via de bekende ‘stores’ te downloaden. Ook is het mogelijk registraties vanuit andere apps/sport trackers te uploaden (GPX-bestand vanuit Runkeeper/ Strava) via de volgende link: https://racemap.com/upload/).

Afstanden en parcours

Deze editie bestaat uit twee afstanden; 5 en 10 km. Deze afstanden kunnen worden gelopen in de periode van maandag 19 april 2021 tot en met zondag 25 april 2021. Het tijdstip alsook het parcours dat wordt gelopen is zelf te bepalen. Daarbij dienen geldende regels uiteraard wel in acht te worden genomen.

Meedoen en inschrijven

Inschrijven kan tot donderdag 15 april 2021 via de website https://proreg.entrysystem.live/nl/?id=yS8E6XZtpkqrTJrixuRCmg. Bij de inschrijving geef je aan welke afstand je wilt lopen. Het inschrijfgeld voor beide afstanden bedraagt € 3,–. Ook kunt je aangeven of je na afloop een medaille wilt ontvangen. De totale inschrijving bedraagt dan € 5,–. Op vrijdag 16 april 2021 ontvang je een mail met daarin de link naar de app en het virtueel startnummer.

Prijzen en prijsuitreiking

Elke voltooide loop komt automatisch op het digitale scorebord. Leuk voor de eeuwige roem of de eer van de snelste Leiderdorper. Omdat de OVL vooral streeft naar saamhorigheid en verbinding, worden er tijdens de speciale Koningsdag uitzending op Unity.NU, prijzen uitgereikt aan de meest feestelijke deelnemers. Maak dus vooral een foto of kort filmpje (toestel horizontaal) tijdens of rondom de loop waarin iets Oranje, feestelijks en/of Leiderdorps voorbijkomt. De meest ludieke inzendingen worden met leuke prijsjes beloond.

De foto/ film registraties kun je insturen naar:  koningsdag@unity.nu 

Sponsoren

Deze Oranjeloop wordt mogelijk gemaakt door de sponsoren Saton Optiek, Sportcentrum Van Houdt, Sport 2000, Toyota Van Haasteren, Sample en de Oranjevereniging Leiderdorp.

Categorieën: Mededelingen

Reacties zijn afgesloten.