VERSIER JE HUIS EN STRAAT VOOR KONINGSDAG

  • Door Arno
  • april 21, 2021
  • Reacties uitgeschakeld voor VERSIER JE HUIS EN STRAAT VOOR KONINGSDAG
“Koningsdag wordt ook dit jaar een Woningsdag”

Maar we kunnen, ondanks dat de traditionele Oranjeactiviteiten niet kunnen doorgaan, toch met elkaar aan deze dag een feestelijk Oranjetintje geven. Wat zou het geweldig zijn als iedereen op Koningsdag de vlag, liefst met wimpel, uitsteekt.

We vlaggen voor de Koning en ook voor elkaar, voor de mensen die Nederland op de been houden en om wat kleur te brengen in deze bijzondere tijden. Nog feestelijker wordt ons dorp als huizen en de straat worden versierd. Denk aan vlaggenlijnen, oranje slingers en andere versieringen. De mooiste straat of meest bijzondere versiering krijgt van ons een prijsje.

Tijdens de televisie uitzending op Koningsdag maken we een telefoonnummer bekend waarop u via beeldbellen, bijvoorbeeld Face-time, kunt inbellen en uw versierde straat aan alle Leiderdorpers laten zien. Natuurlijk is een foto of filmpje, voorzien van uw gegevens, ook altijd welkom bij koningsdag@unity.nu.

Let er dan wel op dat er geen versiering over de straat wordt gespannen; dat is namelijk niet toegestaan i.v.m. de verkeersveiligheid

Categorieën: Mededelingen

Reacties zijn afgesloten.