Oude Dorp

Woensdag 27 april 10.00 – 16.00 uur Feest in het Oude Dorp

Ook dit jaar organiseren de Vrienden van het Oude Dorp met Koningsdag weer allerlei activiteiten voor jong en oud in het Oude Dorp. Het parcours van de vrijmarkt is weer wat groter geworden.

Het gebied tussen Hoofdstraat, Kastanjelaan, Lindelaan en Hoogmadeseweg zal weer volstaan met allerlei speelgoed, kleding, boeken en andere dingen voor de liefhebber die een nieuwe eigenaar zoeken.

 

Daarnaast zijn er natuurlijk ook de welbekende spelletjes en springkussens. De toegang voor de vrijmarkt is gratis, reserveren van een plekje is helaas niet mogelijk. De attracties zijn te bezoeken met een strippenkaart van 4 euro.

De vrijmarkt begint om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur. De kindervrijmarkt is nadrukkelijk niet bedoeld voor handelaren. De politie zal daar dit jaar wederom streng op toezien.

Het Oude Dorp maakt je Blij!

 uitroepteken Gedurende deze dag zijn diverse wegen afgesloten voor het verkeer en is er eenrichtingsverkeer in sommige straten. Parkeren in het Oude Dorp is dan heel lastig. Kom liever op de fiets of parkeer de auto bij zwembad de Does.

 

Categorieën: Mededelingen

Reacties zijn afgesloten.