Bevrijdingsfeest

Donderdag 5 mei Bevrijdingsdag 13.00 – 17.00 uur Park De Houtkamp

12.30 – 13.30 uur Fietsen versieren

Kinderen van 4 t/m 8 jaar kunnen deelnemen aan de versierde kinderfietsenparade. Wie zijn of haar fiets het mooist of meest origineel versiert, wint een leuke prijs.Foto 18 a 5 mei

Vanaf 12.30 uur kunnen de kinderen hun fiets gratis en onder begeleiding versieren bij Brasserie Park die deze activiteit mede mogelijk maakt.

13.30 – 13.45 uur            Versierde kinderfietsenparade

Vanaf Brasserie Park fietsen we naar het feestterrein in het park waar de prijsuitreiking plaatsvindt.

Kinderen kunnen genieten van allerlei activiteiten, zoals het stoomtreintje, een kussengevecht, het springkussen, de hindernisbaan, het broekhangen en ponyrijden. Ook is een springkussen van de Rabobank aanwezig.

Scouting Van der Does-Liethorpgroep organiseert diverse activiteiten in de scoutingsfeer. Het schminken wordt gesponsord door Schonk Computer Solutions.

Social Cultureel Werk biedt wederom de uitdagende hindernisbaan van 45 meter aan waar iedereen zich op kan uitleven.

SportCity zal speciaal voor ouderen een korte mini-workout Ouderen in Beweging verzorgen. Daarnaast kun je bij hen terecht voor een vetmeting op de weegschaal. Magazines en ook dagpassen zullen door SportCity worden uitgedeeld.

Bloebent, de partyband van Marchingband Tamarco Leiderdorp zorgt deze feestelijke dag voor de vrolijke noot.

Broodjes en Snackcounter Santhorst organiseert en sponsort een frikandelleneetwedstrijd. Wie eet in een bepaalde tijd, de meeste frikandellen. De tijden worden op het veld omgeroepen, opgave bij de tent van de Oranjevereniging.

Vanaf 13.30 uur GPS-wandeling

Vanaf 13.30 uur kan jong en oud meedoen aan een GPS-puzzeltocht. Ontdek met een groepje (vrienden, familie gezin) aan de hand van coördinaten op de GPS leuke plekjes in en rondom de Houtkamp. De puzzeltocht duurt een half uur. Iedere groep krijgt één GPS mee. Deelname is kosteloos, wel wordt een borg gevraagd in de vorm van een geldig identiteitsbewijs. Aanmelden kan vanaf 13.30 uur tot 16.00 uur bij de tent van de Oranjevereniging.

Dansgroep De Rode Sneakersz onder leiding van Kirsten Remmers zal in de middag een aantal optredens verzorgen. Er zijn 3 rondes van 15 minuten:  om 13.30 uur, 14.30 uur en 15.30 uur.

De kleinsten worden uitgenodigd om mee te dansen

Ongeveer 16.30 uur Prijsuitreiking voor

Broekhangen   (gesponsord door Sample Casual Stores)

Frikandelleneetwedstrijd (gesponsord door Broodjes en Snackcounter Santhorst)

foto-23-5-mei-2 foto-24-5-mei foto-25-5-mei

foto-22-5-mei foto-26-5-mei foto-21-5-mei

 

Categorieën: Archief

Reacties zijn afgesloten.